Tryck på din profilbild eller ditt användarnamn längst upp till vänster.
Öppna Konto.
Tryck på Radera längst ner på skärmen.
Läs igenom informationen som visas och tryck på Radera konto för att bekräfta.
Tänk på att det är permanent att radera ditt konto. Din aktivitet, dina Poäng och hämtade belöningar kommer att tas bort, och om du registrerar dig på Stepler igen behöver du börja om från början.